Kat Gezocht

Kitten te koop

Ben je op zoek naar een raskat? Kijk rond op deze site en vind de raskat van je dromen!

De advertenties op katgezocht.com zijn onderverdeelt in 4 rubrieken; kittens, herplaatsingen, dekkaters en verwacht. Ben je specifiek op zoek, en weet je al welk ras, geslacht en kleur je wilt? Gebruik dan de eenvoudige raskatten-zoeker. Heb je eenmaal je droomkat gevonden? Neem dan contact op met de betreffende cattery. 

Catteries

Als cattery kun je voor een vast laag tarief adverteren op katgezocht.com. Hiervoor dien je je eerst te registreren (gratis!). Na registratie kun je direct advertenties aanmaken in de rubrieken; kittens, herplaatsing, dekkaters en verwacht. Het aanmaken van een advertentie is geheel geautomatiseerd. Dat betekend dat je na het aanmelden en afrekenen je advertentie direct online staat. Je hoeft dus niet te wachten op de webmaster.

Nadat je advertentie online staat kun je deze ten alle tijden online wijzigen. Hiervoor dien je in te loggen en naar "Mijn advertenties" te gaan. Nadat je advertentie live staat laten wij al onze volgers op facebook en twitter weten dat jij een nieuwe advertentie hebt geplaatst. Zo krijgt je advertentie direct bekendheid.

Mogelijke kopers kunnen eenvoudig contact met je opnemen via verschillende kanalen. Zo bieden wij een online contactformulier aan, kan de bezoeker je een e-mail sturen of kan de bezoeker je bellen. Wil je liever niet dat je telefoonnummer en/of e-mailadres op onze website staat? Geen probleem dit kun je eenvoudig uitschakelen op je profielpagina.

Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat