Kat Gezocht

Cattery Yosemite Forest Maine coons: www.yosemiteForest.nl

Naam
Karin Alter
Adres
Blauwe reigersingel 5
Postcode / Plaats
2496HA Den Haag
Land
Nederland Nederland
Telefoon
0642564666
Lid van
NRKV
Kattenras(sen)
Maine Coon
Omschrijving
Toen ik 20 jaar geleden in Louisiana (USA) woonde wilde ik al heel graag een Maine Coon als huisgenoot. Ik had al contact met Maine coon eigenaren maar besloot toen toch eerst in het plaatselijk asiel te kijken in de hoop een verdwaalde Maine coon te vinden. Dit was niet het geval. Op de legerbasis Ft. Polk lieten ze asieldieren vrij snel inslapen en alle hokken waren op dat moment leeg op 1 kooi met 1 kater na..... Hij deed zo zijn best om mijn aandacht te trekken dat ik hem daar niet kon laten zitten. Isis heeft nog 16 jaar bij ons gewoond voor hij op 21 jarige leeftijd in Nederland overleed. Om een lang verhaal kort te maken, 4 jaar geleden - kort na het overlijden van onze andere poes Jasmine - besloot ik dat een huis zonder katten te stil was. Nu kon ik eindelijk op zoek naar een Maine coon! En wat zijn we gek op ze!

De stap naar een cattery is groot maar het leek ons geweldig om Maya's kittens geboren te zien worden. Wij zien onze poezen als familie die 's avonds gezellig naast ons op de bank komen zitten, daarom zullen wij alleen een incidenteel nestje hebben. Maar als we dit dan toch doen dan graag met stamboom zodat het Maine Coon ras zuiver blijft.

Wij hebben de Naam Yosemite Forest voor onze cattery gekozen omdat de eeuwenoude Seqouia pijnbomen in Yosemite National Park, California, zeker net zo bijzonder zijn als de originele Amerikaanse Maine Coon katten. Daarbij zijn ze beiden afkomstig uit Amerika. Zowel de Seqouia bomen - die soms stammen hebben van 10 meter doorsnede(!!) - als de Maine coon die wel tot 10-12 kilo kan wegen, zijn imposant wegens hun prachtige uiterlijk en grote!
Adres
Blauwe reigersingel 5
Postcode
2496HA
Plaats
Den HaagDeel deze cattery

Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat