Kat Gezocht

Cattery The One and Only

Naam
Kim Van Dooren
Adres
Dr. H. Colijnstraat 692
Postcode / Plaats
1067cp Amsterdam
Land
Nederland Nederland
E-mail
Info(at)catterytheoneandonly.com
Lid van
C.a.T.
Kattenras(sen)
Bengaal
Omschrijving
Mijn naam is Kim van Dooren en ik ben met mijn cattery gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam. Ik ben opgegroeid met katten, honden, paarden en andere huisdieren.

In november 2014 heb ik mijn Perzische kat Mimi gekocht en al snel daarna, Januari 2015, mijn eerste Bengaal Kyra. Mijn katten betekenen veel voor mij en daarom krijgen ze alle liefde en aandacht die ze verdienen en nodig hebben! Ze hebben de beschikking over zowel de huiskamer als een aparte slaapkamer waar ze s ‘nachts verblijven. Aangezien ik mijn katten als kitten heb gekocht, heeft het 1,5 jaar geduurd voordat ik het eerste nestje gefokt heb.

Socialisatie en gezondheid is wat ik het meest belangrijk vind en daarom wordt er hier veel tijd en aandacht aan besteed. Bij mij is het niet wie het eerst komt, het eerst maalt, maar het geluk en welzijn van de kittens staan steeds voorop. Ik ben en voel me erg verantwoordelijk naar de kittens toe, en de keuze die ik maak waar ze hun verdere leven mogen gaan wonen neem ik dan ook erg serieus. Ik vind het daarom belangrijk dat er een klik is tussen de kitten en zijn/haar nieuwe baasje. De kittens leven de eerste 3,5 week in hun eigen ruimte, daar waar het lekker warm en veilig voor ze is. Mijn andere katten kunnen daar gewoon bij. Zodra ze ouder zijn en de wereld gaan ontdekken mogen ze de rest van omgeving gaan verkennen. Zo raken ze gewend aan o.a. tv, radio, föhnen, stofzuigen etc.

Al mijn katten worden en zijn getest op PRA, PKdef, HCM, PKD en FIV/FeLV.
Mijn cattery is lid van Cats and Tulips en is TICA geregistreerd onder nummer: 30830.
Adres
Dr. H. Colijnstraat 692
Postcode
1067cp
Plaats
AmsterdamDeel deze cattery

Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat