Kat Gezocht

Cattery Plata Corticu Kabie

Naam
michiel bomhoff
Adres
paaldijk 161
Postcode / Plaats
1689we zwaag
Land
Nederland Nederland
Telefoon
0642124387
E-mail
cattery(at)plata-corticu-kabei.nl
Lid van
NVvK
Kattenras(sen)
Brits Korthaar
Omschrijving
Wij zijn Michiel en Inge Bomhoff en wonen met onze zoon Milan en dochter Romy in Zwaag (Noord-Holland). In begin 2006 is onze passie voor de Britse korthaar begonnen. Vanaf het moment dat wij in contact kwamen met dit ras zijn wij onwijs gek op deze katten, mede omdat ze heel sociaal zijn. Op 1 april 2006 zijn onze eerste twee Britse kortharen geboren, Dusty en Destiny. We hebben onze schatjes vanaf 4 weken oud zien opgroeien tot heerlijke knuffels. Dusty en Destiny zijn broer en zus.

Al snel kregen wij nog een poes erbij. We hebben haar de naam Faya gegeven. Faya was een ontzettende knuffel naar ons toe. Bij anderen keek ze letterlijk eerst de kat uit de boom voordat ze bij iemand ging knuffelen. Helaas is onze Faya inmiddels overleden.

Door ons enthousiasme voor dit ras en de liefde die wij krijgen van onze katten hebben we besloten om in de toekomst af en toe een nestje te nemen. Wij zijn geen bedrijfsmatige cattery maar fokken puur uit liefhebberij. Onze katten verblijven allemaal binnenshuis en lopen vrij rond.

Op 18 mei 2007 is Destiny bevallen van een nestje met 6 prachtige kittens. We vonden het eerste nestje zo speciaal dat we het toch niet konden laten om er eentje zelf te houden. Ze heet Asley en is een Golden tabby spotted poesje.

Op 27 april 2012 is Destiny bevallen van een nestje met 4 kittens. Hierin zat een Black smoke poesje die wij Gaby hebben genoemd. Wij vonden haar zo speciaal dat wij haar graag bij ons wilde houden.

Wij zijn dus nu in het bezit van vier Britse kortharen. Ze kunnen het uitstekend met elkaar vinden. Ze spelen, stoeien en slapen heerlijk met elkaar. Ze zijn allemaal stuk voor stuk heerlijke schatten.

Veel plezier met het bekijken van onze website. Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag via email adres

cattery@plata-corticu-kabei.nl
Adres
paaldijk 161
Postcode
1689we
Plaats
zwaagDeel deze cattery

Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat