Kat Gezocht

Cattery Lady Like

Naam
Caroline Van Nispen
Plaats
Achtmaal
Land
Nederland Nederland
Telefoon
076-5987015
Website
http://www.catterylady-like.nl
Lid van
BCF
Kattenras(sen)
Bengaal, Brits Korthaar, Brits Langhaar, Maine Coon
Omschrijving
Ik ben Caroline van Nispen en run samen met mijn man Jack sinds 2002 een cattery. Onze cattery ligt in het groengelegen Achtmaal in een bosrijke omgeving in Noord Brabant. Achtmaal ligt 15min. vanaf Breda en 15min. vanaf Roosendaal en 1km vanaf Belgie. (±30min vanuit antwerpen)

We Fokken met de rassen; Bengaal, Main Coon en Britse korthaar. We hebben zeeën van ruimte om onze lieve poezen zo veel mogelijk vrijheid te geven. Onze poezen leven samen met ons in huis, en als het redelijk weer is mogen ze ook buiten ravotten en spelen. De ruimte buiten is omheind met gaas zodat de katten niet weg kunnen van onze zeergrote tuin.

De katten buiten ons terrein kunnen er ook niet inkomen. We hebben ook verschillende buitenverblijven waar onze katten zich heerlijk kunnen vermaken in de zomer periode. Ook hebben we verwarmde binnenverblijven voor de katers met een buitenren zodat ze lekker kunnen genieten van de buitenlucht.

Onze katers mogen ook om de beurt een uurtje los lopen om lekker aan de vijver en in de grote tuin te kunnen ontspannen. Onze kittens groeien op in een huiselijke kring om ze zo goed mogelijk te socialiseren. Ook zijn de kittens gewend aan honden.

Al onze katten worden jaarlijks door de dierenarts nagekeken en krijgen hun jaarlijkse entingen. Ook de ontworminskuurtjes en behandelingen van parasieten en wormen worden niet vergeten. Zo weten we zeker dat we goed en gezond bezig zijn met onze poezen. Al onze katten worden ook getest op HCM, PKD, PK-Def, FelV en FIV.

De kittens worden 2x geënt en krijgen de nodige ontwormingskuurtjes. Bij de ouders van de kittens word selectief gekeken naar de goede kenmerken en karakters van de rassen.

Heeft u interesse in 1 van onze kittens dan kunt u kijken op de pagina van kittens. Daar staat vermeld met eventueel foto's van beschikbare kittens. U kunt daarover per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over onze katten of wilt u meer informatie over ons of de cattery, dan geven wij daar graag antwoord op. Iedereen is hier welkom om een kijkje te komen nemen naar onze poezen en kittens onder het genot van een kopje thee of koffie. Dit wel graag op afspraak!

wp071eb865 0f

Wij wensen u veel kijk en leesplezier op onze website en moest u nog vragen hebben in verband met een kitten, rasinformatie of dergelijke... Mag u ons steeds vrijblijvend contacteren

Met vriendelijke groetjes,

Caroline en JackDeel deze cattery

Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat