Kat Gezocht

Cattery Jewel Bengals

Naam
Jewel Bengals
Plaats
Sint-katelijne-waver
Land
België België
Lid van
Belcat
Kattenras(sen)
Bengaal
Omschrijving
We zijn in de eerste plaats liefhebber en daarnaast occasioneel fokker van het prachtige ras de bengaal.Je kan bij ons zowel spotted / rosetted als marbled kittens vinden, in de kleuren Brown (bruin) en snow (sneeuw). Maar we richten ons vooral op het fokken van de "Brown/black tabby Rosetted Bengaal”.

Onze fokdoelen richten zich op het verkrijgen van mooie kwalitatieve Bengalen, met een goed karakter en uitstekende gezondheid. We streven ernaar kittens te bekomen die zo dicht mogelijk de rasstandaard benaderen, en trachten het ras aan te vullen en zo mogelijk te verbeteren.

We zorgen ervoor dat onze kittens zeer goed gesocialiseerd zijn en ze groeien dan ook op bij ons in de woonkamer. We doen er alles aan om ze de beste start mee te geven, die ze nodig hebben om uit te groeien tot een geweldige huisgenoot.

Moest je graag meer te weten komen over dit geweldige ras kan je informatie terugvinden op onze website. Ook mag je ons steeds vrijblijvend contacteren bij vragen, wij staan je graag te woord.

Met vriendelijke groeten,
Jewel BengalsDeel deze cattery

Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat