Kat Gezocht

Cattery Het Poezenpaleis

Naam
Jessica Verploegen
Plaats
Beuningen
Land
Nederland Nederland
Telefoon
0651941429
E-mail
poezenpaleis(at)kpnmail.nl
Website
www.hetpoezenpaleis.nl
Lid van
NLKV
Kattenras(sen)
Maine Coon
Omschrijving
Wij zijn een liefdevol gezin uit Beuningen (vlakbij Nijmegen) met 2 jonge kinderen, Justin 2 jaar, en Celine 5 jaar. Ik ben Jessica 32 jaar en ben opgegroeid op een boerderij in Beuningen. Op de boerderij hadden wij paarden, geiten, schapen, kippen, ganzen, kalkoenen, konijnen, fretten, honden en katten. Hier is mijn liefde voor dieren en interesse voor de verzorging van dieren al vroeg begonnen, en heb ik de opleiding dierhouderij/plantenteelt op het Helicom met succes afgerond. In 2005 ben ik om medische redenen volledig arbeidsongeschikt verklaard. In 2009 zijn wij verhuisd naar Beuningen, en is onze eerste Maine Coon Djinges Khan's Yemanya bevallen van haar eerste kittens. Waarna er wegens succes en het plezier wat ik er nog steeds aan beleef meer Maine Coons erbij zijn gekomen.

Onze Maine Coons mogen altijd overal in huis en tuin komen. Naast Maine Coons hebben wij nog een H.T.K. poes, 2 honden (een Labrador, en een Border Collie), 2 konijnen, koikarpers en 2 Luipaard Gekko’s. Onze kittens worden in de huiskamer samen met al onze huisdieren geboren en opgevoed. Hierdoor gaan ze goed gesocialiseerd naar hun nieuwe baasjes, en hebben wij er samen met onze kinderen veel plezier van.

Inmiddels hebben wij al veel nieuwe baasjes blij gemaakt met een of meer mooie, gezonde en goed gesocialiseerde Maine Coon kittens. En hopen dit dan ook nog lange tijd te kunnen doen.
Adres
Postcode
Plaats
BeuningenDeel deze cattery

Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat