Kat Gezocht

Cattery De ulmushoeve

Naam
B de Vries
Plaats
Krommenie
Land
Nederland Nederland
Telefoon
06-16151470
E-mail
ulmushoeve(at)hetnet.nl
Lid van
Neocat
Kattenras(sen)
Brits Korthaar
Omschrijving
Onze cattery "de ulmushoeve" is in 2011 opgestart met de aanschaf van twee Brits korthaar Black Silver Tabby Kittens. Een kater en een poes. De poes, Lilly, is een Black Silver Spotted. En de kater Gabbertje is een Black Silver Blotched. In februari 2014 is hier een black silver shaded poesje,Twitter, bijgekomen en hier wordt momenteel mee gefokt.
Een poesje, Luna, uit het eerste nest, geboren 18 sept. 2015 is bij ons gebleven. Samen met haar moeder is het de bedoeling om nog enige nestjes met Silver Brits Korthaar te fokken.

Dit is de eerste aanzet tot een weloverwogen beslissing om een cattery te starten met als doel een gezond, sociaal en goed karakter bij de Brits korthaar te waarborgen met een vleugje van onze eigen visie erbij toegevoegd.
We gaan ernaar streven om poezen te fokken die voldoen aan de rasstandaard maar daarnaast ook zeer goede vriendjes zijn van de mensen, we willen graag streven naar echte knuffels en aanhalige mensenvrienden.
We zullen selecteren op uiterlijk maar ook zeker op karakter. Wat heb nou aan een mooie kat als deze zich nooit laat zien of laat aaien?
Het is niet de bedoeling om vele katten te fokken maar om na een goede selectie te komen tot een stabiele groep poezen en katers.
We hopen hiermee de eerste aanzet te hebben gegeven om een mooi ras nog mooier te maken.Deel deze cattery

Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat