Kat Gezocht

Cattery De Snoesbollen

Naam
Dani Prins
Plaats
Deventer
Land
Nederland Nederland
E-mail
snoesbollen(at)hotmail.com
Website
www.snoesbollen.nl
Lid van
ABRL
Kattenras(sen)
Ragdoll
Omschrijving
Sinds 2008 ben ik als een blok voor de Ragdoll gevallen en doe ik niets liever dan zoveel mogelijk leren over het ras. Van gezondheid en voeding tot genetica, ik vind het allemaal erg interessant. De cattery is geregistreerd bij en fokt volgens de regelementen van de 'Nederlandse Langhaar Katten Vereniging' afgekort: 'NLKV' en ik ben tevens lid van 'All Beautiful Ragdoll Lovers'.

Ik woon in een hoekhuis in het centrum van Deventer (Overijssel, Nederland). De katten beschikken over een heerlijke ruimte compleet met buitenren. Zo kunnen de snoesbollen heerlijk in het zonnetje luieren en spelen. Af en toe bezoeken we naar een kattenshow.

Ik hoop op een kleinschalige manier te kunnen bijdragen aan de voortzetting van dit prachtige ras. Fokken doe ik op gezondheid, karakter en uiterlijk. Bij planning kunt u zien wanneer wij kittens verwachten en van welke combinatie. Hebben we geen kittens? U kunt zich altijd vrijblijvend op de wachtlijst inschrijven en/of ik kan u verwijzen naar een bevriende cattery die op dat moment wel kittens heeft. U ontvangt dan bericht zodra er een nestje is.

Uitgangspunt is het fokken van gezelschapsdieren, mocht er een kitten tussen zitten dat bijzonder geschikt is voor show en/of fok dan is dit in overleg in sommige gevallen mogelijk. Uiteraard worden al onze Ragdolls jaarlijks getest op HCM/PKD (eenmaal middels DNA, jaarlijks middels Echo) en Felv/Fiv bij de vanuit de rasvereniging hiervoor erkende dierenartsen.Deel deze cattery

Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat