Kat Gezocht

Cattery CatVision

Naam
Evelyne Beek
Adres
Vrouwe Jacobstraat 1
Postcode / Plaats
4793CN Fijnaart
Land
Nederland Nederland
Telefoon
+31613024427
E-mail
info(at)cat-vision.com
Lid van
C.a.T., TICA
Kattenras(sen)
Savannah
Omschrijving
Hallo, wij zijn een gecertificeerd en erkende Savannah Cattery, in Nederland.

Ons doel is het ondersteunen van de ontwikkeling van de Savannah door selectie van kwaliteit katten met als resultaat, gezonde kittens met een typische Savannah uitstraling en een bijzonder aangenaam karakter. 

Voor het fokken van een Savannah kat hanteren wij een hoge standaard, wij fokken uitsluitend met raszuivere en gezonde katten. Wij zullen geen poes of kater inzetten waarvan er een ander ras in de eerste 3 generaties op de stamboom staat vermeld.

Wij zijn in 2017 begonnen met het fokken van Savannahs, dit doen wij met veel liefde en plezier. Daarom zijn wij in 2022 een officieel gecertificeerd bedrijf geworden en zijn wij geregistreerd bij het KVK.

Happy, Healthy and Rare Bloodlines

We hebben onze katten zorgvuldig geselecteerd op uiterlijk, karakter en stamboom, om ze aan ons fokprogramma toe te voegen. Het heeft jaren geduurd om ons fokprogramma op te bouwen tot waar we nu zijn.  Onze Savannahs zijn zeer rastypisch en hebben een fijn karakter waardoor ze erg goed presteren op TICA kattenshows, waar ze mooie titels en awards behalen.


We werken samen met diverse fokkers waar onze Savannahs vandaan komen, en zeer gerespecteerd worden binnen de Savannah gemeenschap. We hebben diverse bloedlijnen aangeschaft die zeer gewild zijn, en nergens anders in Nederland te verkrijgbaar zijn.
Adres
Vrouwe Jacobstraat 1
Postcode
4793CN
Plaats
FijnaartDeel deze cattery

Volg ons

Gratis registreren

Na registratie kun je direct advertenties aanmaken.

Registreren

Nieuwste advertenties

Zoek jouw kat